22160
post-template-default,single,single-post,postid-22160,single-format-standard,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Bevara färgen trots solsken

MÅNADENS PRODUKT

Alchemic

Davines Alchemic Shampoo

Davines Alchemic Shampoo är ett färgförstärkande shampoo för dig som vill framhäva eller bevara din hårfärg.  Alchemic innehåller destillerade pigment som förhöjer färg-reflektionerna i naturligt och färgat hår. Pigmenten fäster vid hårstrået och bibehåller reflektionernas intensitet mellan färgningarna.

Davines Alchemic Conditioner

Davines Alchemic Conditioner  är ett färgförstärkande balsam dig som vill framhäva eller bevara din hårfärg. Det är en konditionerande creme som kompletterar Alchemic Shampoo, då den bibehåller färgens intensitet och glans samt håller håret återfuktat och hälsosamt. Formulan innehåller destillerade, rena färgpigment som förstärker och bevarar.

Silver-  Förstärker och bevarar kalla blonda och vita toner samtidigt som de eliminerar tråkigt matta och gula nyanser.

Chocolate-  Färgpigmenten förstärker bruna och svarta toner.

Copper- Förstärker koppartoner.

Red- För rött eller mahognyfärgat.

Golden- Färgförstärkande särskilt för honungs- och guldblonda hår.

Tobacco-  För bruna och ljusbruna nyanser.