21579
page-template-default,page,page-id-21579,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Om Claque la Mouche

Claque la Mouche är beläget i ett gömt 1600-tals hus som tidigare använts som magasin & stall. Kullerstenen, fönsterluckorna och bjälkarna passar utmärkt till atmosfären. Vänlig och rogivande tillsammans med inredningen som är dekadent elegant. Som en varm Madam som förstår vad du behöver.

Vi jobbar med allt från dressade klippningar, perfekta hårförlängningar och färg med skalan 0-100 till dreads och allt mer alternativa kreationer. Runt omkring oss hittar vi vår inspiration.

Vågar du så vill vi.

Namnet Claque la Mouche härstammar från en blöt kväll i Paris med nyfunna vänner. Franskan skulle läsas på, med det enda minnet var ”Claque la Mouche”. Det visade sig att namnet inte var en riktig mening och än mindre rättstavat. Claque la Mouche betyder närmast ”Panga Flugan” eller som Google Translate tycker ”Slams i farten”.

Bienvenue!

Frisörer

Mariana Moden

mariana@claquelamouche.com

Färg, Crazy color, Hårförtjockning, Hårförlängning

Emiko Baha

emiko@claquelamouche.com

Cut, Color and Extensions

Elin Lindell

elin@claquelamouche.com

Klippning, Hårförtjockning, Hårförlängning, Dreads och Dreadsförlängning

Katja Tanaeva

katja@claquelamouche.com

Klippning, Färgning, Hårförtjockning, Hårförlängning, Styling