22327
post-template-default,single,single-post,postid-22327,single-format-standard,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

NouNou för färgat hår

Vi på Claque la Mouche testar Davines produkter på oss själva och gör en utvärdering varje vecka

NOUNOU för dig som har skadat hår från kemisk behandling så som färg, blekning och permanent.

NOUNOU serien innehåller en hög halt av kolhydrater och proteiner vilket ger näring samt C-vitamin med antioxiderande effekt. Från tomatens fruktkött utvinns ett extrakt som har stärkande och närande egenskaper.

Tomaten produceras av Mario di Latte från Serranova di Carovigno, Brindisi.

 

Essentials förpackningar tillverkas med den minsta möjliga mängd plast som krävs för att skydda innehållet. Plasten är godkänd för livsmedel och kan återanvändas för livsmedelsförvaring.

Som en del av LifeGate’s projekt Zero Impact, klimatkompenseras CO2-utsläppen från tillverkningen av varje Essential Haircare-produkt genom finansiering av plantering och skydd av skogar i Madagaskar.

Essential Haircare-produkterna tillverkas med hjälp av energi från förnyelsebara källor.


Sara säger:

Jag har ganska tunt, platt och väldigt rakt hår. Normal/fet hårbotten och torra längder. Lite grått också med det färgar jag över.

Nounou är nog den serie som jag använt mest innan och är ett schampoo och balsam som jag gillar väldigt mkt.Jättegod doft och bra löddrande schampoo och ett balsam som är väldigt utredande.

Håret blir väldigt mjukt och ganska luftigt för att vara en så pass vårdande serie. Längderna känns återfuktande och inte alls lika torra som dom annars kan vara. Jag måste tvätta det lite oftare än med vissa andra schampon, men det är den enda nackdelen med nounou tycker jag.

Inpackningen känns supervårdande och är riktigt bra tycker jag.


Emiko Says:

I have coarse Asian hair and it is quite damaged from bleaching/ coloring and the use of a straightening iron on daily basis.

Nounou series has been one of my favorites from Davines Essential’s range so far.

I used the shampoo and the conditioner every day, and the hair mask once, and the three of them worked perfectly for my damaged hair as my hair felt super nourished and smooth after every use without feeling too heavy at all.

The shampoo and conditioner has a nice and creamy consistency and the mask is slightly more concentrated than the conditioner. The fragrance has lovely freshness and is not overpowering. This series would be ideal for someone with dehydrated and damaged hair.


Mariana säger:

Mitt hår är ganska tunt, rakt och ganska stor % gråa hår;) page nedanför öronen och en väldig utväxt. Färgat resten.

Jag gillar verkligen hur håret har betätt dig efter att ha använt Nounou. Det har varit lugnande och inte alls så nedtyngande som förväntat! Håret är slätt men har haft kvar sin rörlighet. Inpackningen är len, krämig och tillför rätt mängd fukt. Doften gillar jag verkligen, inte så fruktig, mera en lyxig doft. Schampot är krämigt och inte jättelöddrande. Mina slitna toppar har hållit ihop på ett bra sätt.

Vad jag märkt dock är att det har bivit fett i hårbotten lite snabbare, då det är väldigt vårdande är det kanske inte så konstigt..

Överlag en av mina favoritserier av Essential;)


Lisa säger:

Jag har ett väldigt preparerat hår (blekt), fina lite porösa hårstrån med självfall och inget grått vad jag vet:)

Nounou är en serie som jag återkommer till när håret är i behov av lite extra vård/näring som tex efter blekning. Tycker väldigt mycket om doften och konsistensen är krämig och löddrar bra. Balsamet utreder jättebra och masken känns skön och läkande för torra och lite trasiga längder. Dock är ju den här serien lite tyngre så en får räkna med en extra hårtvätt lite då och då


Therese säger:

Jag har långt färgat uppklippt och självlockigt hår med fina hårstrån. Lite torr och känslig/kliig hårbotten.

Jag tvättade håret 3ggr, använde balsam 2gg och mask 1 gång.

Denna serien är en favorit! Både doften och effekten.

Jätteskön konsistens på schampo, balsam och mask. Den känns återfuktande och utredande, tyngde inte ner och kliade inte i hårbotten.


Elin säger:

Jag skulle beskriva mitt hår som obehandlat, halvlångt, lätt med fina strån och självfall. Lite torrt i längderna och känslig hårbotten.

Doften och konsistensen gillar jag skarpt. Produkterna är väldigt dryga på mitt tunna hår.

Jag har fortsatt tvätta mitt hår 2 gånger i veckan och måste säga att jag är väldigt förvånad att det funkade med denna serie då jag trodde håret skulle bli mycket tyngre. Håret har känts lätt och luftigt och inget trassel alls.