22337
post-template-default,single,single-post,postid-22337,single-format-standard,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Snart finns Davines nya toner hos oss på Claque la Mouche

Davines strävar efter en balans mellan skönhet och hållbar livsstil.

 

Davines fokuserar på kvalitet, och satsar på att skapa de allra bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa. Därför används en hög nivå av naturliga ingredienser i deras produkter, vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla. Davines arbetar i symbios med natur och vetenskap, innehåll och stil, människa och kraft.

Detta innebär i praktiken att stora delar av Davines produkter tillverkas med 100% ren energi från sol, vind, vatten och jord. Davines kompenserar alltså alla sina koldioxidutsläpp vid tillverkningen.

 

VIEW har lågt pH-värde som ger mycket glans, är skonsam mot håret och stärker hårstrukturen.
Formulan i toningen består av 88%-93% naturligt framtagna ingredienser och är 95%-99% biologiskt nedbrytbar.