22358
post-template-default,single,single-post,postid-22358,single-format-standard,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Vi söker ny medlem till vårat team.

Vill du joina vårat sköna gäng?  Nu finns chansen att hyra stol hos oss.

Claque la Mouche är det bästa lilla hårhuset i Gamla Stan. Där tillbringar vi våra dagar med världens bästa ClaquenTeam i våran alldeles egna lilla gränd. Våra värdeord är….. Service, noggrannhet, kreativitet och trivsel. Glada kunder och glada medarbetare.

Vi gillar musik, Allilon, god mat, Davines, färglada hår och gott kaffe.

Davines WWHT 2014 – Eco Salon Design WinnerVideo

Har du egenkundkrets och går i tankarna om att våga mer?  Hör av dig till oss!

info@claquelamouche.com eller 08-20 80 47

Vi Söker dig med egen kundkrets, som är driven och pepp på något nytt. Har du ideér? så är vi på!