22416
post-template-default,single,single-post,postid-22416,single-format-standard,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

julfin i juletid

Har du kanske inte klippt dig i år men vill fixa håret innan jul?

Självklart vill vi hjälpa dig.

Tillhör du riskgrupp så försöker vi lösa att du får en tid när det tomt på salongen. Går det inte, ser vi till att du kan få din behandling på en måndag, onsdag eller lördag då vi oftast bara är 2 frisörer på plats.

Claque la Mouche är stort och luftigt med bra ventilation, Vi har håller avstånd mellan stationerna och om vi kan jobbar vi på varannan plats.

Strikta städrutiner mellan varje kund.

Välkomna! Vi ses i Gamla stan