22437
post-template-default,single,single-post,postid-22437,single-format-standard,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Heart of glass is awesome

Davines senaste tillskott HEART OF GLASS är ett kit för naturligt blonda och färgade/blekta hår.
Stärker och reparerar hårfibrerna, motverkar skador och ger näring tack vare Biacidic Bond complex och Baboab-extraktet.

schampoo som tvättar skonsamt och ger näring. Det växtbaserad pigmentet Jagua-extract förebygger oönskade toner samtidigt som det ger lyster till blonda toner. Det förhindrar kalla toner från att bli varma och varma toner från att bli ännu mer varma. Innehåller Jagua blue extract och Baobab extract. Med doft av muskot, cederträ och iris.

Balsam för naturliga och färgade/blekta blonda hår. Det växtbaserad pigmentet Jagua-extract förebygger oönskade toner samtidigt som det ger lyster till blonda toner. Det förhindrar kalla toner från att bli varma och varma toner från att bli ännu mer varma. Med doft av muskot, cederträ och iris.
Intensiv inpackning som stärker hårfibern, motverkar skador samt ger håret näring tack vare det exklusiva Biacidic bond complex och Baobab-extraktet. Med doft av muskot, cederträ och iris.
Glansgivande leave-in creme som ger fukt, glans och skyddar från värme och UV-strålar. Det gör håret spänstigt och hälsosamt samt förlänger resultatet av en föning tack vare det vegetabiliska skyddet som har förstärkande egenskaper och skapar en skyddande film på håret. Innehåller: Fortifying botanical shield, UV filter, Baobab extract. Med doft av muskot, cederträ och iris.