22483
post-template-default,single,single-post,postid-22483,single-format-standard,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Sommartips

Passa på att ge ditt hår lite extra lyx i sommarsolen.

THE CIRCLE CHRONICLES KIT 255kr  ord.pris. 316kr (så långt lagret räcker) 

 

The wake-up circle 

Ger nytt liv till håret efter stressade situationer eller om håret blivit utsatt för extrem värme eller kyla. Produkten ger ny energi och volym för slitna hårbottnar och hår. 

The let it go circle 

Hårmasken innehåller grön lera som har antiinflammatoriska egenskaper och som verkar avslappnande. Den innehåller även Brahmi-olja som verkar återställande och lugnande. 

The quick fix circle 

En express hårmask som ger fukt och reder ut håret på bara 3 minuter. Gör håret mjukt, silkigt och enkelt att kamma. Passar alla hårtyper och extra bra om du har lite bråttom. Produkten har en hög utredande effekt och ger volym och fukt åt håret på ingen tid alls. 

The purity circle 

En hårmask som rensar håret och hårbotten från föroreningar. The Purity Circle hjälper håret få nytt liv, rengör och har en lugnande effekt.