21872
post-template-default,single,single-post,postid-21872,single-format-standard,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Först till kvarn, endast 1 stol kvar!!!

clm_soker

Vill du spendera dagarna med oss kreativa Claquare?

Pass på för nu finns det en stol till uthyrning. Alla är vi lika men ändå så olika, därför är det topp om du är en grym frisör/stylist/barberare med öppet sinne för både musik, fest, konst, mat och människor i alla dess slag.

Vi ser helst att du kommer med egen kundkrets men med plats för fler.

Ring eller maila så bokar vi en date!

info@claquelamouche.com / 08-20 80 47 /Mariana & Elin

No Comments

Post a Comment